2
1
2

​Om selskabet WH Invest

​WH Invest er et dansk selskab, som rådgiver formuende investorer om investering.

Selskabet blev etableret i 1998, og der har siden etablering haft en solid vækst. Selskabet tilbyder individuel investeringsrådgivning og har herudover samarbejde med specialister på andre betydende områder, såsom skatterådgivning og juridisk bistand.

Selskabet blev grundlagt af Allan Winkel Hansen, som har mangeårig kompetance på Private Banking området. Baggrunden for etableringen var investorers behov for at modtage individuel og uvildig rådgivning. Selskabet samarbejder med flere danske og udenlandske banker.

Selskabet har tilladelse til at udøve virksomhed som investeringsrådgiver.

Målsætning, vision & kerneværdier​

Markedet for Private Banking i Danmark er præget af uigennemsigtighed og uklare produkter. WH Invest har derfor følgende målsætning og vision:

  • Målsætning: Vi tilbyder personlige løsninger med en fornuftig sammensætning af investeringer, som giver et afkast bedre end de fleste.
  • Vision: Vi vil skabe mere indsigtsfulde investorer gennem et tydeligt formueplejekoncept med målrettet opfølgning.

Vi har følgende tre kerneværdier:

  • Engagement: Vi tager altid udgangspunkt i din personlige situation. Vi er tilgængelige for dig og investerer selv på lige fod med dig.
  • Disciplin: Vi er tro mod vores koncept og tænker langsigtet med tydelige mål, som vi løbende følger op på over for dig.
  • Realisme: Vores koncept og målsætninger følger filosofien om at investere fornuftigt med moderat risiko – du ved, hvad du kan forvente.