Politik om personoplysninger


I forbindelse med at den nye persondataforordning træder i kraft den 25. maj 2018 kan du her læse, hvordan vi håndterer de personoplysninger, vi har modtaget fra dig i forbindelse med din tilmelding til nyhedsbreve fra WH Invest eller WH Asset Management.


Hvad er personoplysninger?
Personoplysninger er enhver form for information, der kan henføres til bestemte personer. Det vil sige f.eks. information om navn, adresse, e-mailadresse, m.v.


Hvilke personoplysninger indsamler vi?
Ved tilmelding til vores nyhedsbrev har du givet os oplysninger om dit navn og din e-mailadresse og dermed accepteret, at vi behandler disse oplysninger i forbindelse med udsendelse af vores nyhedsbrev. Herunder kan vi indsamle oplysninger fra dig om anvendelse af vores nyhedsbrev til brug for analyser og statistik.


Hvor længe gemmer vi dine persondata?
Vi opbevarer kun dine personoplysninger så længe, du er abonnent på vores nyhedsbreve. Afmelder du nyhedsbrevet, sletter vi dine personoplysninger.
Videregivelse og overførsel af personoplysninger
Vi videregiver personoplysninger til leverandører af IT-relaterede ydelser, såsom cloudtjenester og IT-understøttelse af administrative opgaver. I den forbindelse kan personoplysninger bliver overført til databehandlere uden for EU og EØS. Når det sker, vil vi gennem aftale sikre os, at leverandørens behandling af personoplysninger underlægges krav om beskyttelse, som svarer til de krav, der gælder vores behandling af oplysningerne.


Hvordan afmelder du vores nyhedsbrev?
Du har til enhver tid mulighed for at afmelde vores nyhedsbrev. I bunden af hvert nyhedsbrev finder du et link, som du blot klikker på.


Kontakt
Indsamlingen af personoplysninger i forbindelse med vores nyhedsbreve foretages af WH Invest ApS, der således er ansvarlig for behandlingen af personoplysninger.
Du er altid velkommen til at kontakte os, såfremt du har spørgsmål eller kommentarer, ligesom du altid kan henvende dig og få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig og få rettet eventuelle forkerte oplysninger.


Ønsker du at klage over vores behandling af personoplysninger, kan det ske enten pr. brev eller e-mail. Derudover har du mulighed for at indgive en klage over vores behandling af personoplysninger til Datatilsynet. Datatilsynets kontakt oplysninger kan findes på www.datatilsynet.dk

 • Charlotte Diamant

  Jeg har fuld tillid til Allan, der forstår at rådgive ud fra mine behov

 • Yasmin Tajik

  Historikken taler for sig selv, og mine investeringer ligger rigtig pænt. Uden jeg skal bruge tid på at spekulere. Og når man skriver til selskaberne, får man fat i chefen. Det synes jeg er perfekt. 

 • Klaus Falkesen

  Mit kendskab til Allan, investerings strategien og gennemsigtigheden i produkterne giver mig 100% tillid

 • Der findes i virkeligheden kun to slags investeringer – de fornuftige og de ufornuftige

 • Aktier og obligationer, stor spredning og lave omkostninger – virker det ikke meget fornuftigt?

 • Intelligent, begavet, gennemtænkt, logisk, klogt, realistisk, fornuftigt – Sjovt nok er det de færreste, der investere på den måde

 • Allans behagelige facon og store viden, giver mig tryghed i mine investeringer 

 • Jeg har fuld tiltro til Allans beslutninger, der i mange år har givet mig det forventede afkast

 • Det er meget trygt at investere hos Allan – han har et kæmpe overblik

Rådgivning

Vi gennemgår dine samlede investeringer og giver et bud på en WH Private løsning.

Vi tilbyder dig en personlig opfølgning og en direkte adgang til at investere efter vores principper. Til lave omkostninger og med konstant opfølgning.