2
1
2

Private investeringer – Rådgivning i investering

WH INDEX A/S & WH INDEX GROWTH A/S

Selskaberne tilbyder løsninger, hvor din formue bliver plejet ud fra faste kriterier. WH Index og WH Index Growth er eksempler på investeringssammensætninger, som er baseret på vores investeringsfilosofi. Læs under “WH Index” for yderligere uddybning. WH Invest samarbejder med disse selskaber.​

WH PRIVATE

Såfremt du ønsker en investeringsplanlægning, hvor du selv tager aktivt del i beslutningerne, tilbyder WH invest en individuel rådgivning, hvor din portefølje “skræddersys” til din investeringsprofil.

BUDSKAB

Der er ingen smartness eller hurtige penge at hente i WH Invest. Vi tror ikke, det på lang sigt er muligt at skabe et ekstraordinært højt afkast ved at udføre en masse handler. Det bedste afkast opnås ved at sammensætte en portefølje ud fra en langsigtet tilgang til investeringsmarkedet. Vi har ingen stor handels- eller analyse afdeling, som kun kan retfærdiggøres ved at have nogle meget aktive kunder. Derfor kan vi tillade os at anvende sund fornuft, når porteføljer sammensættes.

Følgende citat fra den danske anerkendte professor, Michael Møller, indkapsler fint vores budskab:

“Det bedste råd, man kan give en investor, er at tvivle på egne evner og stille sig tilfreds med at få et gennemsnitligt afkast svarende til markedsafkastet. Så vil pågældende, når der tages hensyn til omkostninger, i gennemsnit slå gennemsnittet af alle andre. Mere ambitiøs bør en privatperson ikke være” – Professor Michael Møller, Copenhagen Business School 2001.

Kontakt

Ønsker du en helt individuel skræddersyet løsning? Så gennemgår vi dine private investeringer og giver et bud på en WH Private løsning. Vi tilbyder dig en personlig opfølgning og en direkte adgang til at investere efter vores principper. Til lave omkostninger og med konstant opfølgning.

De finansielle markeder bliver stadig mere komplekse, og du har sikkert en travl hverdag. Derfor kommer vi gerne til dig og skaber klarhed over, hvad der kan betale sig for dig. Vi tilbyder en uforpligtende samtale, og det er naturligvis muligt at indhente referencer fra nuværende kunder.

ALLAN WINKEL HANSEN
Direktør og stifter
Tel. +45 70 21 33 99
allan@whinvest.dk