Private investeringer – Rådgivning i investering


WH INDEX A/S & WH INDEX GROWTH A/S

Selskaberne tilbyder løsninger, hvor din formue bliver plejet ud fra faste kriterier. WH Index og WH Index Growth er eksempler på investeringssammensætninger, som er baseret på vores investeringsfilosofi. Læs under “WH Index” for yderligere uddybning. WH Invest samarbejder med disse selskaber.​

WH PRIVATE

Såfremt du ønsker en investeringsplanlægning, hvor du selv tager aktivt del i beslutningerne, tilbyder WH invest en individuel rådgivning, hvor din portefølje “skræddersys” til din investeringsprofil.

BUDSKAB

Der er ingen smartness eller hurtige penge at hente i WH Invest. Vi tror ikke, det på lang sigt er muligt at skabe et ekstraordinært højt afkast ved at udføre en masse handler. Det bedste afkast opnås ved at sammensætte en portefølje ud fra en langsigtet tilgang til investeringsmarkedet. Vi har ingen stor handels- eller analyse afdeling, som kun kan retfærdiggøres ved at have nogle meget aktive kunder. Derfor kan vi tillade os at anvende sund fornuft, når porteføljer sammensættes.

Følgende citat fra den danske anerkendte professor, Michael Møller, indkapsler fint vores budskab:

“Det bedste råd, man kan give en investor, er at tvivle på egne evner og stille sig tilfreds med at få et gennemsnitligt afkast svarende til markedsafkastet. Så vil pågældende, når der tages hensyn til omkostninger, i gennemsnit slå gennemsnittet af alle andre. Mere ambitiøs bør en privatperson ikke være” – Professor Michael Møller, Copenhagen Business School 2001.

Kontakt

Ønsker du en helt individuel skræddersyet løsning? Så gennemgår vi dine private investeringer og giver et bud på en WH Private løsning. Vi tilbyder dig en personlig opfølgning og en direkte adgang til at investere efter vores principper. Til lave omkostninger og med konstant opfølgning.

De finansielle markeder bliver stadig mere komplekse, og du har sikkert en travl hverdag. Derfor kommer vi gerne til dig og skaber klarhed over, hvad der kan betale sig for dig. Vi tilbyder en uforpligtende samtale, og det er naturligvis muligt at indhente referencer fra nuværende kunder.

ALLAN WINKEL HANSEN
Direktør og stifter
Tel. +45 70 21 33 99
allan@whinvest.dk

 • Charlotte Diamant

  Jeg har fuld tillid til Allan, der forstår at rådgive ud fra mine behov

 • Yasmin Tajik

  Historikken taler for sig selv, og mine investeringer ligger rigtig pænt. Uden jeg skal bruge tid på at spekulere. Og når man skriver til selskaberne, får man fat i chefen. Det synes jeg er perfekt. 

 • Klaus Falkesen

  Mit kendskab til Allan, investerings strategien og gennemsigtigheden i produkterne giver mig 100% tillid

 • Der findes i virkeligheden kun to slags investeringer – de fornuftige og de ufornuftige

 • Aktier og obligationer, stor spredning og lave omkostninger – virker det ikke meget fornuftigt?

 • Intelligent, begavet, gennemtænkt, logisk, klogt, realistisk, fornuftigt – Sjovt nok er det de færreste, der investere på den måde

 • Allans behagelige facon og store viden, giver mig tryghed i mine investeringer 

 • Jeg har fuld tiltro til Allans beslutninger, der i mange år har givet mig det forventede afkast

 • Det er meget trygt at investere hos Allan – han har et kæmpe overblik

Rådgivning

Vi gennemgår dine samlede investeringer og giver et bud på en WH Private løsning.

Vi tilbyder dig en personlig opfølgning og en direkte adgang til at investere efter vores principper. Til lave omkostninger og med konstant opfølgning.